Η ΙΑΤΡΟΣ
banner image

Τσουκαλά Στέλλα
Δερματολόγος

στον Πειραιά


Η Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Τσουκαλά Στέλλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο του Πειραιά, ακριβώς απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο.

Εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες θεραπείες της κλινικής δερματολογίας, της αισθητικής δερματολογίας, της παιδο-δερματολογίας και της αφροδισιολογίας.

Πιο αναλυτικά, παρέχει θεραπείες σε παθήσεις κλινικής δερματολογίας και παιδο-δερματολογίας, όπως ακμή, έκζεμα, έρπη, ψωρίαση, μυκητιάσεις και τριχόπτωση. Διαγιγνώσκει και παρέχει θεραπείες για αφροδίσια νοσήματα όπως τα κονδυλώματα, ο έρπης γεννητικών οργάνων και τα χλαμύδια, ενώ παρέχει υπηρεσίες από το φάσμα της επεμβατικής δερματολογίας (δερματοχειρουργικής) όπως έλεγχο και χαρτογράφηση σπίλων, κρυοχειρουργική και ηλεκτροχειρουργική.

Τέλος, στο ιατρείο της στον Πειραιά, παρέχει υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας, όπως: Θεραπείες αντιγήρανσης, θεραπείες δυσχρωμιών δέρματος Θεραπείες Βοτουλινικής τοξίνης (Μπότοξ, Dysport), ενέσιμα εμφυτεύματα (υαλουρονικό οξύ) Laser αποτρίχωση, fractional laser, Lifting με ενέσιμα νήματα PDO προσώπου.

 


Η δερματολόγος δέχεται καθημερινά, κατόπιν ραντεβού.